Om os

Marie-Louise


Thomas


Christine


Jeg, Marie-Louise, startede med at arbejde i Holte Ostelager i 2000, under min far og mentor Hans Henrik. Efter en årrække bag disken valgte jeg at uddanne mig til lokomotivfører. 

Jeg var ansat i DSB og kørte S-tog i fem år. Herefter vendte jeg tilbage til Holte Ostelager, da det var her min virkelige passion skulle findes. 

Vi er altid på udkik efter nye tiltag i vores butik. Vi gør et stort nummer ud af at lytte til vores kunder og prøver altid at tilgodese jeres ønsker. Vi smager, lytter og prøver os frem for at finde nye spændende ting til vores hylder. Hos os kan næsten alting lade sig gøre, det er bare at spørge 🙂


Thomas og jeg har sammen Silje på snart 9 år. Thomas startede sin karriere som ostehandler den 1. februar 2018. Han er uddannet klejnsmed og lokomotivfører. Da jeg overtog butikken, efter min far, valgte Thomas at forfølge drømmen som selvstændig ostehandler sammen med mig.


Christine startede med at arbejde hos os i april 2018. Til hverdag går hun i skole. Hun er at finde i Holte Ostelager hver lørdag og andre dage op til påske og jul hvor vi har ekstra travlt i butikken. Christine hjælper med at pakke oste ind og rydde op. Hun er meget glad for især gedegouda 🙂