Forhandler af

Produkter:

Vi har adskillige oste, til enhver anledning og smag, fra mange forskellige lande og regioner. Danmark, Norge, Frankrig, Italien, Spanien og Holland mm. Vi følger årstidernes oste og bestræber os hele tiden på at ostene er helt perfekt modnet og klar. Ud over ost, tilbyder vi et bredt udvalg af charcuteri, kiks og tilbehør til ostene mm.


Vi er stolte af at være forhandler af Slagter Munch i Skagen, som er kendt for sine mange kvalitets produkter.

Vi har et større udvalg af spegepølser, leverpostej, rullepølser, pateer, skinker, brunch pølser, fedt mm.

Udvalget varierer efter årstiden og om sommeren har vi også grillpølser.


Hos Hafi, producerer de kvalitets tilbehør til oste, bla. persika, appelsin med safran, blåbær kompot mm. Vi har flere varianter.


Vi fører cider og æblemost med hyldeblomst fra Gyldensteen Gods, som er et utroligt lækkert produkt. Perfekt til en varm sommerdag eller mikset til drinks. Til jul kommer den helt særlige hvide æblegløgg.


Vi har et større udvalg, af Hybengaardens marmelader, som er kendt over hele landet for deres udsøgte kvalitet. En rigtig hjertelig familievirksomhed. Til jul føres den populærer kirsebærsauce med rom.


Fra Høstet, har vi den populærer havtorn marmelade, høstet direkte på Bornholm.


Vi har forskelligt charcuteri i butikken: Sortfodsskinke, Serrano/Parma skinke, Skagenskinke, kogt skinke fra Slagter Munch, fransk kogt landskinke med urter, bresaola, panchetta, milanopølse, fennikelpølse, spianata romano, som vi selvfølgelig skærer i fine skiver.

Vi fører ligeledes pølser fra Italien med sorte trøffler, samt vildsvinepølser som bliver lagret i 2000 meters højde i Savoie.


Vi har et bredt udvalg af kiks, fois gras samt tilbehør til denne. Forskellige oliven, semidry tomater og grillede artiskokhjerter, i løs vægt, som blandes efter behov. Olier, balsamico, glas.


Fra Restaurant Gilleleje Havn, forhandler vi store/små rugbrød og rugbrødschips med salt. Rugbrødene leveres friskbagte hver dag.


Rustikbageren i Blovstrød leverer fantastiske madbrød med flagesalt og rosmarin, hver fredag og lørdag. Bagt på surdej, hvedemel og olie. Perfekt til alle slags ost og smager skønt at riste dagen efter.

 

Rustik Bageriet

Åbnings tider:

 

Mandag: Lukket


Tirsdag:  9.00 - 17.30


Onsdag:  9.00 - 17.30


Torsdag: 9.00 - 17.30


Fredag:   9.00 - 18.00


Lørdag:  9.00 - 14.00


Søndag:  Lukket

Holte Ostelager ApS

Kongevejen 331b

2840 Holte


Email: Holteost@mail.dk

Telefon: 45421840